Higienos reikalavimų laikymasis ir našumo didinimas

Higienos reikalavimų laikymasis ir našumo didinimas

82 % gamybos vadovų nustatė gamybos rodiklių blogėjimą dėl higienos protokolų nesilaikymo. Gamybos vadovai turi rūpintis ne tik kad būtų laikomasi maisto saugos protokolų, bet ir gamybos našumu bei tvarumu. Štai ką atskleidė mūsų naujausia gamybos vadovų apklausa.*

Specialiai sukurta maisto apdorojimo aplinkai

Specialiai sukurta maisto apdorojimo aplinkai

Didelės talpos „Tork“ plautuvių sistema užtikrina, kad plaunantis rankas šalia visada bus popierinių rankšluosčių. Patvari, vandeniui atspari konstrukcija saugo rankšluosčius nuo aptaškymo, todėl valymo metu dozatoriaus nereikia uždengti ar nuimti – taip efektyviau.

Nuorodos

 
* „PRS Invivo“ apklausa, atlikta nuo 2020 m. kovo iki 2021 m. kovo. Apklausa buvo vykdoma JAV ir Vokietijoje, kiekvienoje rinkoje apklausta po 100 respondentų. 
 
** „PRS Invivo“ apklausa, atlikta nuo 2021 m. kovą. Apklausa buvo vykdoma JAV ir Vokietijoje, kiekvienoje rinkoje apklausta po 100 respondentų.